top of page

Omase – kaupallisen siivouksen asiantuntijasi

Olemme täällä huolehtimassa siivoustarpeistasi palveluilla, jotka on räätälöity juuri yrityksellesi. Käytämme ympäristöystävällisiä mikrokuituliinoja, teollisuusimureita, desinfiointiaineita ja moppia, luvaten perusteellisen siivouskokemuksen, joka on hellävarainen ympäristölle.

Facilities

Käytämme ympäristöystävällisiä tuotteita

Ylimääräistä hoitoa jokaiselle pinnalle

Ikkunoiden puhdistus

Asiantuntijatiimimme käyttää parhaita ympäristöystävällisiä tuotteita varmistaakseen, että työpaikkasi on puhdas ja turvallinen kaikille. Ymmärrämme, että siisti työtila on tärkeä tuottavuudelle, minkä vuoksi teemme kaikkemme tarjotaksemme parhaan mahdollisen siivouskokemuksen.

Kovien lattioiden puhdistus

Olemme erikoistuneet kaiken tyyppisten kovien lattiapintojen puhdistukseen, puulattioista laminaattiin ja kaikkeen siltä väliltä. Asiantuntijatiimimme käyttää parhaita pesuaineita ja laitteita varmistaakseen, että lattianne ovat puhtaat ja kiiltävät.

Mattojen puhdistus

Asiantuntijatiimimme on erikoistunut kaiken tyyppisten mattojen puhdistukseen, pienistä matoista suuriin toimistomattoihin. Käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita ja laitteita varmistaaksemme, että mattonne ovat puhtaita ja raikkaita.

Kankaan puhdistus

Ymmärrämme, että kangaspinnat vaativat erityistä hoitoa. Siksi käytämme vain parhaita pesuaineita ja laitteita varmistaaksemme, että kangaspinnasi ovat puhtaat ja raikkaat.

Varaa ilmainen konsultaatio jo tänään

bottom of page